Osvojite ulaznice i ‘OSjetite gimnastiku’

Narod.hr vodi vas na najveće gimnastičko natjecanje ove sezone koje za pet dana počinje u Osijeku! Dovoljno je da ispunite priloženi obrazac i ulazite u izvlačenje u kojem ćemo nagraditi četiri čitatelja ulaznicama za Grand prix Žito Osijek

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Najpoznatiji sportaši Osijeka podržali Grand prix Osijek Žito Challenge Cup

Nešto manje od tjedan dana ostalo je do najvećeg sportskog događaja u Osijeku. 17. rujna grad otvara svoja i vrata dvorane Gradski vrt najboljim gimnastičarima svijeta, čiji je broj ove godine rekordan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao podrška tom velikom sportskom natjecanju okupili su se poznati sportaši iz različitih osječkih klubova – od igrača američkog nogometa i košarkaša do nogometaša i odbojkašica. Svi su se oni okupili da „OSjete gimnastiku“ i  naprave simpatičan reklamni spot koji svakako pogledajte:

Posted by OSjeti gimnastiku on 7. rujan 2015

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao predstavnici Osijek Cannonsa sudjelovali su  Josip Vran i Marin Ljubas, MNK Osijeka Kelme Andrej Pandurević i Matej Govorko, KK Vrijednosnica Osijek Robert Kujundžić i Nikola Turalija, a odbojkašice ŽOK Osijeka 06 Matea Žulj i Dea Volmut. Kako su se snašli ulozi gimnastičara pogledajte u videu.

Sve je to samo dio aktivnosti koje se provode zadnjih nekoliko mjeseci na društvenim mrežama kao zagrijavanje za spektakl koji uskoro očekuje Osječane, ali ne samo njih!

grand prix

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PUTUJTE S HRVATSKIM ŽELJEZNICAMA NA GRAND PRIX

U suradnji s Hrvatskim željeznicama, za posjetitelje natjecanja, osiguran je izvrstan popust od čak 40% na povratnu kartu vlakom do Osijeka!

Za ostvarivanje ovog popusta  bit će potrebno ovjeriti kartu žigom organizatora (u suprotnom će se karte bez ovjere u povratku morati nadoplatiti do pune cijene). Na dane kvalifikacija karta će se moći ovjeriti na info pultu u prizemlju, a na dane finala na glavnom ulazu u dvoranu.

Ono što se još svakako treba znati o ovom popustu je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– odobrava se u i 2. razredu svih vrsta vlakova,

– moguće ga je koristiti u periodu od 16. rujna u 0:01 sat do 21. rujna u 24:00 sata,

– vrijedi za sva putovanja do Osijeka, sa svih kolodvora na prugama Hrvatskih željeznica koji su od Osijeka udaljeni više od 25 kilometara,

– vrijedi i za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Osijek i natrag.

PROSLAVITE GYMIJEV ROĐENDAN

Osim što se za natjecanje priprema cijeli Osijek, priprema se i kuna Gymi, glavna zvijezda društvenih mreža, koji 13. rujna slavi svoj rođendan. Pridružite mu se u slavlju i potvrdite dolazak svog  djeteta (http://osijekgym.com/proslava-gymijevog-rodendana/ ), a Gymi će sve prisutne počastiti posebnim nagradama. Ova posebna rođendanska proslava će se održati u Sokolskom domu u nedjelju 13. rujna od 10 do 12 sati.

Svoje mjesto na Gymijevom rođendanu ne morate osigurati na vijeme, ali to možete učiniti sa svojim mjestom u dvorani Gradski vrt kupnjom karata po pristupačnim cijenama na http://osijekgym.com/ulaznice/. Pridružite se gimnastičkoj groznici i OSjetite gimnastiku!

gymi rodendan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.