(VIDEO) Pogledajte slavlje vaterpolista Juga nakon osvajanja Lige prvaka

Vaterpolisti dubrovačkoga Juga sinoć su osvojili naslov prvaka Europe svladavši u završnici u Budimpešti grčki Olympiacos sa 6:4 (1:1, 2:1, 1:1, 2:1) i tako zaslužili svoj četvrti naslov ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U fantastičnoj utakmici odigravši borbeno i srčano zasluženo su stigli do velikog slavlja.

Vaterpolisti Juga nakon osvajanja pehara Lige prvaka dobro su proslavili svoj uspjeh, a sve je krenulo iz svlačionice.

Slavlje će se naravno nastaviti na Stradunu kad se vaterpolisti vrate. Pogledajte snimku slavlja u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaterpoliste Juga na Stradunu večeras očekuje veliki doček.

“Perfektan kraj perfektne sezone. Osvojena sva četiri trofeja i to svi na drukčiji način. Time smo pokazali da smo najbolja momčad u Europi ove godine. Ne mogu reći da sam očekivao ta četiri trofeja, niti da ćemo do kraja sezone ovako funkcionirati usprkos svim problemima koje smo imali. Otkad se ova ekipa okupila prošlog ljeta ona funkcionira s pozitivnom energijom. Gazili smo sve pred sobom, na najbolji mogući način, bez trošenja emocija na gluposti. Velika zahvala igračima, mom stožeru, klubu koji ovo sve drži, i na kraju našim navijačima koji su bili tu uz nas, koji su još radosniji nego mi”, rekao je Kobeščak za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam riječi. Sav trud i odricanje ove sezone došlo je na kraju na naplatu na najbolji mogući način. Mislim da smo igrali još dvije četvrtine ne bi nam dali gol. Zaslužena pobjeda u svakom pogledu”, rekao je Maro Joković.

Jug je u Budimpešti došao do svog četvrtog naslova prvaka Staroga kontinenta nakon 1981., 2001. kada su u završnici također nadigrali grčki sastav, te 2006. godine.

Dubrovčani su potvrdili da su trenutno najbolja momčad svijeta jer su u polufinalu detronizirali prvaka Pro Recca boljim izvođenjem peteraca, a u završnici su bili bolji od Olympiacosa, sastava koji je zapravo reprezentacija Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak finala bio je vratar Juga Marko Bijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.