Pojavila se snimka: Gattuso već počeo ‘urlati’ na igrače Hajduka

Foto: fah

Gennaro Gattuso i njegov stručni stožer je poveo igrače Hajduka u pripreme za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su stigli na Poljud već u osam sati ujutro, prvo su odradili liječničke preglede te se upoznali s novim stručnim stožerom. Trener Gattuso je podijelio igrače u dvije grupe, dok je jedna bila na liječničkim pregledima, druga grupa je odrađivala uvodna testiranja na pomoćnom terenu Poljuda, javlja Dnevnik.hr.

U popodnevnim satima su odradili novi trening na kojem novi trener nije štedio igrače Hajduka, procurila je snimka na kojoj se može legendarnog Talijana kako urla na igrače.

U sljedećim danima Bijeli će imati dva treninga dnevno, momčad će prvi dio priprema odraditi na Poljudu, a onda će 1. srpnja preseliti na slovenski Bled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gattuso je prije dva dan otkrio kako je došlo do njegovog dolaska u Split.

– Pričao sam s Igorom Tudorom, ali ključna osoba bio je Anthony Šerić. On je bio odlučujući kliker. Znam situaciju s kojom su se susretali drugi kolege ovdje u Hrvatskoj. Ne zna se jezik, treba vam prevoditel – rekao je Gattuso.

Snimku s treninga možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.