Policija utvrdila krivce za ulazak navijača Zadra u dvoranu

Zadar, 05.06.2021. - Peta utakmica završnice HT Premijer lige između KK Zadar i KK Split. Na fotografiji navijači KK Zadar. foto HINA/ Zvonko KUCELIN/ ml

Zadarska policija utvrdila je tko je odgovoran za puštanje navijača u dvoranu Krešimir Ćosić na petu utakmicu finalne serije Prvenstva Hrvatske između Zadra i Splita, u kojoj je Zadar pobjedom osigurao naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnja se na direktora zadarskog kluba Željka Žilavca, koji nije poduzeo potrebne mjere radi sprječavanja i suzbijanja nereda na sportskim natjecanjima, piše Zadarski.hr.

On je osumnjičen da se nije pridržavao epidemioloških mjera.

Protiv 58-godišnjeg direktora KK Zadar i pravne osobe KK Zadar dignut je optužni prijedlog po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i po Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekršajni nalog i novčana kazna izdani su 55-godišnjem voditelju javnog okupljanja, kojeg je angažirao organizator, kojeg se sumnjiči da nije poduzeo potrebne mjere radi osiguranja javnog reda, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.