Poljski izbornik nakon drame u St. Etienneu: Bili smo spremni za jedanaesterce

Izjave nakon utakmice osmine finala EURA u kojoj je Poljska izbacila Švicarsku na 11-erce (5-4), a nakon 90 minuta i produžetka rezultat je bio 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarski izbornik Vladimir Petković:

“Šteta za ovakav poraz. Naši igrači su dali sve od sebe. Na početku utakmice smo bili previše nervozni, ali u samoj završnici smo zaslužili zabiti gol. Ukupni dojam s ovoga EURA je pozitivan, na svakom velikom natjecanju moramo nešto naučiti i biti bolji iz natjecanja u natjecanje”.

Poljski izbornik Adam Nawalka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Utakmica je bila vrlo teška, Švicarska je jako dobra momčad koja se uspjela vratiti u utakmicu nakon našeg vodstva. U prvom smo poluvremenu igrali odlično i mogli smo postići više od jednog gola i to me puni optimizmom za dalje. Što se 11-eraca tiče, bili smo spremni za njih, izvođače smo izabrali i prije početka utakmice”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.