Pomoćnik slovenskog izbornika: ‘Imamo velike šanse protiv Srbije u finalu EuroBasketa’

Foto: fah

Rado Trifunović, pomoćnik izbornika slovenske košarkaške reprezentacije, smatra da Slovenija ima velike izglede za pobjedu protiv Srbije u finalu Eurobasketa, koji je na rasporedu u nedjelju u 20.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne želim zvučati bahato, ali imamo velike izglede za pobjedu protiv Srbije u finalu EP-a. To govorim jer smo pružili odlične partije na Eurobasketu, a u prilog tome ide i forma naših igrača te energija koju pokazuju”, rekao je Trifunović i dodao: “Srbija je slična Španjolskoj, s tim da je bolja u obrani. No, mislim da im možemo parirati našom brzom igrom i kontranapadima”.

Pomoćnik slovenskog izbornika izdvojio je trojicu igrača – Bogdana Bogdanovića, Bobana Marjanovića i Vladimira Lučića.

“Bogdanović je najbolji igrač Srbije, on vuče sve konce. Centar Marjanović odlično koristi svoju visinu, navlači na sebe protivnika i onda dijeli asistencije suigračima. Treba izdvojiti i Vladimira Lučića, koji je uvijek aktivan i uvijek na pravom mjestu. Izgleda neprimjetno, ali kad mu pogledaš statistiku sve ti je jasno”, ocijenio je Trifunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.