Popović odradila trening uoči slalomske utrke

popović
Foto: fah

Četvrti je natjecateljski dan, u kojem su u kvalifikacijama sprint utrke u skijaškom trčanju nastupili hrvatski predstavnici. Nisu uspjeli proći u četvrtfinale, Vedrana Malec završila je 53., a Tena Hadžić 71. u ženskoj, dok je u muškoj konkurenciji Marko Skender bio 69.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra nas očekuje ženska slalomska utrka, uoči koje je u Yanqingu trening odradila naša skijašica Leona Popović.

– Nakon silnih COVID testiranja uspjela sam doći do olimpijskog sela, odradili smo danas slalom trening i sutra me očekuje utrka. Osjećam se solidno, nadam se najboljem i vidjet ćemo, najavila je Popović koja je propustila veleslalomsku utrku.
Uz Popović, koja ima startni broj 10, nastupit će Zrinka Ljutić kao 36. i Andrea Komšić sa startnim brojem 42.

Prva vožnja je od 3.15, a druga vožnja od 6.45, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.