Poraz povratnice Marije Šarapove nakon velike drame: Kristina Mladenović i Laura Siegemund u finalu Stuttgarta

Foto: fah

Francuska tenisačica Kristina Mladenović nadoknadila je set i ‘break’ zaostatka u polufinalnom dvoboju s Marijom Šarapovom te pobijedila sa 3-6, 7-5, 6-4 i spriječila Ruskinju da u povratničkom nastupu nakon suspenzije dođe do finala u Stuttgartu, do kojeg se probila Njemica Laura Siegemund svladavši Rumunjku Simonu Halep sa 6–4, 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Mladenović i Siegemund će se u nedjelju boriti za drugi WTA naslov u karijeri. Francuskinja je prvi osvojila ove godine u St. Peterburgu, a Njemica je slavila prošle godine u Bastadu, nakon što je u Stuttgartu poražena u svom prvom finalu od Angelique Kerber.

WTA Stuttgart – polufinale

Kristina Mladenović (Fra) – Marija Šarapova (Rus) 3-6, 7-5, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laura Siegemund (Njem) – Simona Halep (Rum/4) 6-4, 7-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.