Potvrđena tri pojačanja Dinama, blizu i mladi brazilski stoper!

Foto: fah

Novi igrači Dinama će postati Ivan Fiolić, Dino Perić i Amir Rrahmani, a velika želja modrih je i Lucao, 20-godišnji stoper Sao Paula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ivana Fiolića želi Zlatko Kranjčar. Amir Rrahmani dosadašnji je kapetan Splita, te novopečeni reprezentativac Kosova – on će u Dinamo stići za 1,6 milijuna eura, ali će odmah biti proslijeđen – Lokomotivi. Iz Lokomotive u Dinamo dolazi Dino Perić.

Brazilski mediji pišu kako je Dinamo pokazao veliki interes za za jednim braničem Sao Paula. Navodno je Dinamo već poslao dvije ponude za Lucaa, ali čelnici Sao Paula svim silama žele mladog braniča zadržati u svojim redovima…

Lucao prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura, a Dinamo je prema navodima brazilskih medija za 80% prava na Lucaa (75% žele otkupiti od kluba, a 5% posto od samog igrača) spreman izdvojiti čak 4 milijuna eura. Na preostalih 20% prava ima brazilski poduzetnik Giuliano Bertolucci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imam veliku prigodu igrati u Ligi prvaka i jako sam uzbuđen zbog toga. Volio bih da se ova opcija oko moje posudbe u Dinamo sljedećih dana i ostvari,” poručio je Lucao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.