Povratak legende: Robben spektakularno dočekan, no onda se dogodilo ono čega su se mnogi pribojavali

Foto: Twitter

Legenda nizozemskog nogometa, Arjen Robben, dočekan je kako i dolikuje igraču koji je toliko toga dao za nizozemski i europski nogomet od strane navijača Groningena pred meč protiv PSV-a. Naime, nakon godinu dana legendarni nogometaš i bivši igrač Bayerna se odlučio vratiti na nogometne terene u dresu svog najdražeg kluba, kluba svoje prošlosti, no radost povratka nije dugo trajala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, već poslije trideset minuta igre Robben je morao izaći iz igre, nažalost, dogodilo se ono čega su se svi pribojavali, iskusni nogometaš se ozlijedio te nije mogao nastaviti susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dočekan je, kako smo već spomenuli, poput kralja, no očigledno su godine napravile svoje, a Robben je ionako pauzirao. Predstoji tek oporavak, uz nadu kako on neće biti tako dug koliko se neki pribojavaju. Dakako, bila bi šteta da mu ozljeda pokvari povratak, tijekom karijere je ionako previše bio sklon ozljedama.

Ipak, prekrasan trenutak se dogodio kad je na zagrijavanje izašla nogometna legenda, naime, Robben je ugledao poruku koju su mu ostavili navijači domaće momčadi – Groningena.

“Dobrodošao kući Arjene”, jasna je bila poruka domaćih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.