Sigurna pobjeda gostiju: Bilićev WBA bez prilike protiv Leicestera

Foto: fah

Krenula je i engleska nogometna liga, nakon što  je jučer teškom mukom aktualni prvak, Liverpool, pobijedio u sjajnoj utakmici Leeds United (4:3) danas je Leicester bio siguran te je uspio slaviti protiv WBA, momčadi koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Naime, od samog početka bilo je jasno kako Bilićeva momčad nema puno šanse, u prvom dijelu Leicester je propustio nekoliko prilika, no golova nije bilo. No gol je visio u zraku, bilo je jasno da će prije ili poslije domaćin popustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u drugom poluvremenu se “otvorilo” za goste i uspjeli su postići čak tri gola za uvjerljivu i zasluženu pobjedu. Naime gosti su do prednosti došli u 57. minuti nakon sjajne akcije. Praet je odlično centrirao u petarac gostiju gdje se najbolje snašao Castagne koji glavom pogodio za vodstvo od 1:0. Leicester je drugi gol zabio u 73. minuti kada je Vardy srušen u kaznenom prostoru, sudac je opravdano pokazao na bijelu točku. Vardy je i pucao kazneni udarac, bio je siguran za 2:0 vodstvo Leicestera.

Točku na ”I” velike i zaslužene pobjede deset minuta kasnije iz jedanaesterca stavio je sjajni Vardy.  Vardy je ponovno pucao kazneni udarac i ponovno je bio siguran za konačnih 3:0. Prije toga u kaznenom prostoru WBA jedanaesterac je izborio Justin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.