Pozitivan test na koronavirus i u Barceloni…

Foto: snimka zaslona

Pandemija koronavirusa, iako još uvijek nije zaustavila sportska natjecanja, i dalje uzrokuje brojne probleme sportskim klubovima, sportašima te ugrožava normalno funkcioniranje sporta. Naime, katalonski klub, Barcelona, objavila je kako je jedan od devet igrača koji su počeli predsezonske treninge, pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedan od devet igrača koji su počeli predsezonu je pozitivan na Covid-19. Igrač nema simptome, dobrog je zdravlja i nalazi se kod kuće. Prate se svi koji su bili u kontaktu sa njim, a zaraženi igrač nije bio u kontaktu s nogometašima koji putuju u Lisabon”, priopćeno je iz Barcelone.

Podsjetimo, četvrtfinalna utakmica Lige prvaka Barcelona – Bayern, po mnogima finale prije finala, nije ugrožena te će se sasvim sigurno igrati u petak, dakako, Hrvatska televizija je neće prenositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.