Luka Modrić kralj među kraljevima: Ono što je Hrvat napravio za Real ne viđa se često…

Foto: fah

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, ipak će prema svemu sudeći odraditi još jednu sezonu u redovima Reala, nakon čega bi trebao otići, no, iza sebe će ostaviti povijest. Godine uspjeha i godine slave. Luka Modrić odlučio se odreći i dobrog dijela plaće kako bi klubu pomogao u financijskoj Realu, krizi uzrokovanoj pandemijom koronsvirusa s obzirom kako još uvijek nema navijača na tribinama i nema, dakako, ni novaca od prodaje ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić prema ugovoru zarađuje 11 milijuna eura po sezoni. Odlučio je pomoći svom klubu smanjenjem plaće za posljednju sezonu ugovora ( zasad nije poznato koliko ), ali ni to nije sve. Naime, hrvatski će nogometaš imati zadaću momčad uvesti norvešku zvijezdu i svog nasljednika Martina Odegaarda.  Dakle, Luka bi u predstojećim mjesecima trebao imati ulogu učitelje.

Podsjetimo, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igrač prošlog Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kojem su Vatreni osvojili povijesno srebro, u Realu je posljednjih osam golova te je osvojio apsolutno sve što se osvojiti moglo. Ipak, najvažniji trofej je stigao 2018. godine kada je proglašen najboljim nogometašem svijeta i prekinuo je dominaciju Ronalda i Messija. Za Real je Modrić odigrao 343 utakmice i postigao je 22 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.