Poznan: Braća Sinković pobjedom do finala

Foto: PR

Braća Martin i Valent Sinković uvjerljivo su izborili plasman u finale dvojaca na pariće na drugom Svjetskom kupu u Poznanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj polufinalnoj utrci, koju možemo nazvati finale prije finala, braća Sinković pobijedila su s vremenom 6:13.29, ostavivši iza sebe posadu Poljske s vremenom 6:15.46 i posadu Nizozemske s vremenom 6:16.24. U drugoj skupini mjesto u finalu izborile su posade Australije, Njemačke i Nizozemske 2.

„Zadovoljni smo jako s utrkom. Dobro smo se osjećali, kontrolirali smo od samog početka što je naše najbolje veslanje. Ima još prostora za napredak u finalu, ali bila je jaka grupa i vjerujemo da će Nizozemci i Poljaci biti i sutra najjača konkurencija.“ – rekao je Valent Sinković.

„Očekivali smo jednu tvrdu utrku od početka, a na kraju je bilo od početka kontrolirano. Jako smo zadovoljni, uživali smo u veslanju, sutra idemo još bolje odveslati i nadamo se pobjedi!“ – rekao je Martin Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalna utrka na rasporedu je sutra, 19. lipnja u 11:38, a utrku možete pratiti na službenoj stranici www.worldrowing.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.