Predsjednik Bayerna poručio Kovaču: ‘U subotu nema izgovora, moramo pobijediti’

Foto: snimka zaslona

Bayern München, koji vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u subotu igra veliki derbi s Borussijom Dortmund, koja vodi na ljestvici s dva boda prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veiki je pristisak na Kovaču jer je teško izborio polufinale Njemačkog kupa protiv drugoligaša Heidenheima.

“U subotu u 18.30 ne može biti izgovora. Moramo biti pravi protiv Dortmunda. Ne želim razmišljati o porazu, moramo pobijediti. Za mene ne postoji alternativa”, rekao je predsjednik kluba Uli Hoeness.

“Ako ne pobijedimo, i dalje bih volio da budemo prvaci, ali u tom slučaju to bi bilo nezasluženo jer smo izgubili prvu utakmicu protiv njih. Naši igrači moraju pokazati da žele biti prvaci”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.