Predsjednik Reala poput političara obećava navijačima puno toga

Foto: fah

Real Madrid u jesenskom prijelaznom roku nije previše bio aktivan, što se inače ne događa tako često. Međutim, u skladu s brojnim političarima krenula su obećanja za prijelazni rok sljedeće godine, kako pišu španjolski mediji tada će ”Kraljevi” ”uzdrmati” nogometni svijet. Kako je sljedeći ljetni prijelazni rok tek za godinu dana tako je lako obećati navijačima bilo što, poput političara u Hrvatskoj uoči izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu sklona Marca piše kako će idućeg ljeta meta Kraljevskog kluba biti jedan od najboljih nogometaša francuske reprezentacije, Kylian Mbappe, koji je ionako ranije govorio da mi je želja jednog dana zaigrati u Realu. Naravno, PSG ga neće tako lako pustiti te se spekulira da će za njega Real morati platiti preko 200 milijuna eura, otprilike onoliko koliko je PSG svojedobno dao za dolazak Neymara.

Predsjednik madridskog kluba Florentino Perez ima i pričuvnu opciju, ukoliko Mbappe ipak ne dođe na Santiago Bernabeu, tada bi prva meta Reala mogao biti Norvežanin Erling Haaland, koji je svojim igrama oduševio brojne ljubitelje nogometa, ali i koji je definitivno norveške navijače neugodno nedavno iznenadio kad je Norveška na svom stadionu ispala od Srbije. Haaland se zapravo nije ni vidio i nemoguće ga je u ovom trenutku uspoređivati s jednim Mbappeom.

Haaland trenutno brani boje Borussije Dortmund, odakle je za 20 milijuna eura stigao iz Red Bull Salzburga.  Haaland ima klauzulu u ugovoru te može ići ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda, a Real Madrid sigurno ne bi mogao odbiti. Njegov bi transfer koštao puno manje od transfera Mbappea, dakle, otprilike 100 milijuna eura, drugim riječima Dortmund bi od Haalanda zaradio čak 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.