Predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljaj podnio ostavku

Foto: Fah

Predsjednik Uprave Hajduka Jamin Huljaj podnio je ostavku na tu dužnost na kojoj je proveo šest mjeseci, a u klubu će ostati dok se ne izabere njegov nasljednik, rečeno je u ponedjeljak kasno poslijepodne na izvanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu Hajduka na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huljaj je novinarima rekao kako je odluku o ostavci donio osobno nakon šestomjesečnog angažmana u Hajduku.

“Obiteljska situacija je doprinijela u donošenju odluke i smatrao sam da je ispravno komunicirati to s Nadzornim odborom,” istaknuo je Huljaj.

Objasnio je kako je odluka o ostavci sazrijevala u njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napravio sam reviziju nakon šest mjeseci svog rada u Hajduku. Jako sam zadovoljan onim što smo radili, na ono kakvo je sada stanje u klubu,” kazao je Huljaj dodavši kako je Hajduk sada “stabilan klub.”

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović najavio je kako će natječaj za novog predsjednik Uprave biti raspisan već u utorak i trajat će samo tjedan dana.

“U biranju kandidata gledat ćemo prvenstveno ljude koji neće gledati razmišljati o smjenama trenera i dovođenju svojih ljudi,” poručio je je Perasović i objasnio kako je Huljaj svoje povlačenje iz Hajduka najavio još na sjednici Nadzornog odbora kluba 5. siječnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Huljaj nas je tada izvijestio kako postoji šansa da ode, da se ne vidi u Hajduku i nogometnom biznisu, te da su mu razlozi osobne naravi”, kazao je Perasović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.