Predsjednik Villarreala: Želimo što dalje dogurati u Europi

epa09925160 Villarreal's Francis Coquelin celebrates after scoring the 2-0 during the UEFA Champions League semifinal, second leg soccer match between Villarreal CF and Liverpool FC in Villarreal, Spain, 03 May 2022. EPA/Biel Alino

Predsjednik španjolskog nogometnog kluba Villarreala rekao je u četvrtak kako je momčad usredotočena na nadolazeću utakmicu s Hajdukom jer ove sezone želi što dalje dogurati u Konferencijskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ove sezone nam je cilj biti dobri u Primeri te što je moguće dalje dogurati u Europi. Nakon što osiguramo ostanak u prvoj ligi bit ćemo maksimalno ambiciozni, dodao je Roig.

Villarreal će za tjedan dana ugostiti Hajduk u 4. pretkolu Konferencijske lige.

– Radovi na našem stadionu odvijaju se dobrim tempom, uskoro ćemo imati obnovljeni stadion, napomenuo je Roig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.