Nakon europskih izazova, slijedi vječni derbi

Foto: fah

Dinamo je danas počeo s prodajom ulaznica za subotnji derbi s Hajdukom u sklopu 5. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gužva na Maksimiru ispred prodajnih mjesta daje nagovijestiti da nas, kao i obično kad je u pitanju vječni derbi, očekuje rasprodani stadion. Naravno, Torcida isto najavljuje pohod na maksimirski jug.

Vječnim derbijem je i otvorena ova natjecateljska sezona kada su nogometaši Dinama slavili u SuperSport Superkupu. Modri su na stadionu Maksimir boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali Hajduk 4:1. U regularnom dijelu nije bilo golova.

I Dinamo i Hajduk ovog su tjedna osigurali nastavak europske sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Hajduka sletjeli su rano jutros iz Portugala u Split nakon što su u Guimaraesu upisali minimalni poraz od Vitorije, no zahvaljujući 3:1 pobjedi na Poljudu plasirali se u posljednje, 4. pretkolo Konferencijske lige.

Dinamo je u utorak izborio plasman u posljednje, 4. pretkolo Lige prvaka 4:2 pobjedom protiv Ludogoreca u uzvratnom susretu 3. pretkola te će se za ulazak u natjecanje po skupinama najbogatijeg nogometnog natjecanja na svijetu boriti protiv norveškog Bodo/Glimta, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.