Preminuo bivši igrač Juventusa: Uništio ga je alkohol

Foto: snimka zaslona

Bivši urugvajski nogometni reprezentativac Fabian O’Neill (49) umro je u bolnici u Montevideu nakon duge i teške bolesti, objavio je Urugvajski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom karijere je igrao za Nacional, Cagliari, Juventus, te Perugiju.

Karijeru je završio s 29 godina, a njegov se život polako gasio zbog ovisnosti o alkoholu. Nestajao je sve brže i novac koji je zaradio, jer je nakon završetka karijere bio ovisan o kocki i alkoholu.

– Ništa više nemam. Potrošio sam 14 milijuna dolara. Tko je kriv? Krivi su spori konji i brze žene. Siromašan sam, ali nisam nesretan. Glavno je da obitelj i ja imamo nešto za jesti. Pronašao sam nove prijatelje, prave prijatelje, a ne lažne koji su bili pored mene dok sam bio bogat, rekao je prije pet godina nakon što je morao konobariti da zaradi za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imam 39 godina, a pijem već 30 godina. Vrijeme je da prestanem, kazao je još ranije, prije 10 godina, no nije prestao ni tada ni poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.