Preokret nakon preokreta: Mario Mandžukić ponovno blizu Old Trafforda?

Foto: fah

S obzirom da je bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, unatoč sjajno odigranoj prošloj sezoni i dalje u nemilosti trenera Juventusa, Maurizija Sarrija, ali i čelnika kluba, razumljiva su sve glasnija i konstantna nagađanja o odlasku iz Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih tjedana, pa i mjeseci, spominjalo se nekoliko opcija, najprije je bilo ”sigurno” kako će Mandžukić karijeru nastaviti na Old Traffordu, u slavnom Manchester Unitedu, no, onda se dogodio ”veliki preokret”, Hrvat je stigao na korak do Milana, iako je u igri bio navodno i Inter, a ni Katar nije daleko od Torina… Nakon svega iz nekih Sarrijevih se izjava moglo naslutiti da bi Hrvat ipak mogao ostati u Juventusu…

No, ponovno je došlo do tzv. ”preokreta”, naime, engleski tabloid The Sun, u stilu takvog, tabloidnog, novinarstva, piše kako je Mario Mandžukić pristao da mu se plaća prepolovi, što znači da je stigao na korak do Manchestera. Mandžo bi u Unitedu trebao zarađivati oko 150 000 funti tjedno.

“Njegovi predstavnici bili su u kontaktu s klubom i spremni su prilagoditi zahtjeve. Ipak, u dogovor će biti uključeni određeni bonusi. Ole obožava Mandžukića, a i mi ga želimo dovesti već nekoliko godina. Njegovo iskustvo potrebno je našem napadu”, kazao je navodno za Sun neimenovani izvor s Old Trafforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje, kako smo već pisali, ima onih koji smatraju kako je Mario Mandžukić s obzirom na godine loše rješenje za Manchester United, takvi tvrde da bi posrnuli engleski div više profitirao kada bi angažirao ”mladolikog” i tek desetak mjeseci od Mandžukića mlađeg Cavanija.

Bivši engleski reprezentativac i bivši igrač Manchester Uniteda, Paul Ince, jedan je od onih koji nisu oduševljeni s Mandžukićem, navodno iz drugih razloga.

“Mislim da Mandžukić nije dobro rješenje za United”, rekao je Ince za Mirror…  Ince je pokušao objasniti na čemu temelji svoje ne baš najbolje mišljenje o hrvatskom igraču koji je na prošlom Svjetskom prvenstvu presudio Engleskoj u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nikad nećete dobiti najbolje igrače u siječanjskom prijelaznom roku. Klubovi svoje najbolje igrače ne prodaju tada. Drugim riječima, koga god United dovede u siječnju, to će biti privremeno, vatrogasno rješenje”, poručio je Ince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.