Site icon narod.hr

Problemi pometeni pod tepih: Uskoro kreće bespotrebna regionalna košarkaška liga

Foto: fah

Iako je u jednom trenutku sve izgledalo drugačije, a o čemu smo već u nekoliko navrata pisali, Skupština ABA lige donijela je odluku da se ovo za hrvatsku košarku ne baš korisno natjecanje igra. Hrvatska košarka stagnira, ili je čak u padu, na trenutke i drastičnom, već više od dvadesetak godina, tek nešto manje postoji regionalna liga u kojoj su hrvatski klubovi ove sezone gotovo sigurno autsajderi. Čemu onda koristi ABA liga, ako od nje su najmanje koristi imali hrvatski klubovi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspada li se regionalna košarkaška liga, šokantni dopis u ponoć? ‘Laku noć ABA ligo, prevaren sam i izigran’

Bespotrebno regionalno košarkaško natjecanje, u kojem je Hrvatska dio regije sa Srbijom, Makedonijom ili Crnom Gorom, ali nije i s Italijom, Austrijom, Češkom, Mađarskom ili Slovačkom, trebalo bi krenuti već 2. listopada.

S obzirom na brojne nejasnoće i probleme činilo se kako bi regionalna košarkaška liga napokon mogla doći do svog kraja, no donesena je odluka da se stvari pometu pod tepih. Kako nazvati odluku da se u hodu rješavaju svi problemi i da se 2. listopada krene s utakmicama? I prije nego li su se problemu počeli rješavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom kolu snage će odmjeriti: Partizan – Borac, Budućnost – Split, FMP – Primorska, Cedevita Olimpija – Krka, Igokea – Mega, Zadar – Mornar, Cibona – Crvena zvezda.

Izabran je novi disciplinski sudac, a ta uloga pripada Saši Pavličiću Bekiću. Također je potvrđeno  da će direktor Dubravko Kmetović i sportski direktor Milija Vojinović imati velika ovlaštenja te da će praktički i voditi ovu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version