Pročitajte tko je za Ćiru trenutno najbolji igrač u Europi

Foto: fah

Ususret susretu Hrvatske i Engleske, koji će se odigrati na Rujevici bez publike, Miroslav Ćiro Blažević progovorio je upravo o takvim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvar je individualnoga pristupa igrača; nekoga boli ‘ona stvar’ što nema publike i on to ne primjećuje, dok drugi pak traže onaj neophodni impuls s tribina. Izbornik najbolje zna kako njegovi igrači doživljavaju ovakav ambijent. Njegova je dužnost upozoriti da ih u tim abnormalnim uvjetima gleda cijeli svijet i evocirati sve kako bi se taj objektivni hendikep što je moguće više anulirao”, kaže za Večernji list.

“Ne pribojavam se ničega, dapače, unatoč hendikepu igranja bez publike uvjeren sam u našu pobjedu nad Englezima. To mi govori moj trenerski instinkt. Dapače, ne samo što vjerujem Daliću nego vjerujem da će i neimanje potpore s tribina dodatno galvanizirati našu momčad”, dodaje Ćiro.

Zanimljivo je koga vidi kao najboljeg napadača u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ante Rebić za mene je u ovom trenutku najbolji napadač u Europi! Da, ozbiljan sam, kao i kada sam svojedobno govorio kako je Modrić najbolji na svijetu, a malotko je u to vjerovao. Rebić je moderan, rezistentan napadač koji ima i startnu i reaktivnu brzinu; ostavlja suparnika iza sebe u početnoj fazi sprinta, a onda je u stanju i dodatno ubrzati.Rebić će uza sebe imati pravoga golgetera koji se zove Kramarić. Ante je u stanju otresti se gomile suparničkih igrača i u pravom trenutku gurnuti loptu Kramariću”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.