Promijenjen termin polufinala Kupa Slaven Belupo – Hajduk

hajduk
Foto: fah

Nakon što je jučer ždrijeb polufinala SuperSport Hrvatskog Kupa spojio Dinamo i Šibenik te Hajduk i Slaven Belupo, danas su potvrđeni i službeni termini odigravanja. Iako su se prema prvim najavama obje utakmice trebale igrati na isti dan, došlo je do promjena u ogledu Splićana i Farmaceuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije održanog ždrijeba parova i domaćina utakmica, obavljenih konzultacija s klubovima, ugovornim partnerom za TV prava i sigurnosnim službama, Povjerenstvo za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa utvrdilo je termine odigravanja utakmica polufinala.

Šibenik i Dinamo svoju će utakmicu odigrati 5. travnja u 17.30 sati, a Slaven Belupo i Hajduk neće igrati istoga dana, već tjedan dana kasnije, 12. travnja u 17.30 sati.

Podsjetimo Šibenik, koji po drugi put u svojoj povijesti igra u polufinalu kupa, ugostit će aktualnog prvaka Hrvatske na Šubićevcu, dok Livaju i društvo čeka put u Koprivnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale SuperSport Hrvatskog kupa igra se na stadionu Rujevica 24. svibnja, a branitelj naslova je Hajduk koji je u lanjskom poljudskom finalu svladao Rijeku 3:1, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.