Promjene Line Červara: Suspendiran jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije

Foto: fah

Lino Červar želi potpuni red u reprezentaciji, a cijenu toga prvi je platio Stipe Mandalinić, kojeg je stručni stožer suspendirao zbog nediscipline i nedoličnog ponašanja na klupi za vrijeme prve utakmice protiv Šveđana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je rekao nešto neprimjereno jednom od trenera.

“Razumijem želju igrača, razumijem i frustraciju zbog nekih stvari, ali mi moramo imati momčad i red prije svega. Bilo kakvo ponašanje koje nije u skladu s tim nećemo tolerirati. Razgovarao sam sa stožerom, svi smo se složili, razgovarao sam i sa Stipom, sve mu objasnio, prihvatio je pogrešku, ispričao se i nadam se da je to kazna koju će shvatiti”, kaže Červar za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.