Pronašao formulu: Iako je potrošio skoro milijardu eura za pojačanja Mourinho ne odustaje od Ivana Perišića?

Foto: fah

Jose Mourinho do sada je ”spiskao” gotovo milijardu eura za pojačanja, međutim, ne odustaje od dovođenja hrvatskog reprezentativca, Ivana Perišića u Manchester United, koji iduće sezone želi vratiti primat u engleskom nogometu. Inter ne želi pustiti svog ponajboljeg nogometaša, ne bez 55 milijuna eura. Do sada je u nekoliko navrata, prema pisanju engleskih medija, Manchester United ponudio milanskom klubu 45 milijuna eura, međutim, Talijani su glatko odbili ponudu svaki put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Manchester Unired napokon pronašao formulu kako ipak dovući Perišića? Navodno je Jose Mourinho toliko uporan te je odlučio svoti od 45 milijuna eura dodati Mattea Darmiana, talijanskog braniča koji je u Manchester United stigao za 20 milijuna eura i to iz Torina?

Nema sumnje, s obzirom na način na koji je izgledala obrana Intera prošle sezone, da bi Talijanima jedan siguran obrambeni igrač dobro došao.  Pitanje je samo želi li se Inter odreći svoje zvijezde u trenutku kad se pokušava vratiti u vrh talijanskog nogometa, bez obzira što Darmian može igrati na čak četiri pozicije u zadnjem redu. Međutim, nije, Perišić.

Na potezu je Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.