Prosinečki nakon trećeg poraza: Nije ugodno, moramo popraviti greške

prosinečki
Foto: snimka zaslona

Nogometaši Slaven Belupa su u sjajnoj utakmici pobijedili Rudeš s 3.2, ostvarivši prvu objedu sezone. Rudeš je, s druge strane, i dalje bez pobjede, a trener Robert Prosinečki nije time presretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam ni kaj da velim. Treći poraz, sigurno nije ugodno. Pogotovo što mi se činilo da smo opet mi sami dali tri boda. Rudeš je opet igrao, stvarao šanse. Tri prekida, ustvari dva, bio je jedan skok na pet metara. Ne branimo prekide i Slaven je pobijedio. Na nama je da radimo i popravljamo greške, ali mi je žao jer je Rudeš igrao nogomet. Bili smo opasni, bili smo dobri, ali smo na kraju izgubili, rekao je Prosinečki.

Trener Koprivničana Ricardo Moniz bio jer u dobrom raspoloženju:

– Sretan sam zbog igrača i zbog kluba. Naravno, želimo više, idealisti smo, ali za to treba vremena. Bila je tijesna utakmica. Gledao sam ih prošli vikend protiv Osijeka, odličan su tim s puno kreativnosti i sviđa mi se kako igraju, ali i mi imamo igrača koji mogu odlučiti utakmicu, što se moglo vidjeti danas, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.