Prvo derbi pa odluka: Nadzorni odbor Hajduka o Kosu tek u nedjelju navečer

Foto: fah

Tek u nedjelju navečer nakon završetka derbija između Hajduka i Dinama na Poljudu, NO Hajduka donijet će odluku o predsjedniku kluba Ivanu Kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcida je prije nekoliko dana izašla s priopćenjem u kojem Ivana Kosa optužuju za spletke sa sucima.

“Znamo za vaš nalog klupskim djelatnicima da se nogometne suce počne tretirati na ‘drugačiji način’. Sada se sigurno osjećate ponosno kada slušate razgovore nogometnih sudaca koji su puni hvale za današnji Hajduk i priče kako se osjeća bolja financijska situacija. Navijači Hajduka trebaju znati da je za ovakvu promjenu raspoloženja kod hrvatskih nogometnih sudaca zaslužna činjenica da po vašem nalogu predsjedniče, postoje klupski djelatnici koji su zaduženi da se ‘brinu za suce”, navela je Torcida.

Kos je odgovorio na optužbe rekavši kako u klubu ne rade ništa nezakonito. Unatoč tome Nadzorni odbor je odlučio istražiti navode Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadzorni odbor čine Slaven Marasović, Nikica Krnić, Marko Erceg, Denis Kosor, Antonio Kuzmanić, Anthony Marinov i Ante Šalinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.