PSG lovi De Bruynea, Real želi mijenjati Hazarda za Garetha Balea

PSG se sprema za ljetni prijelazni rok, a prvi na listi želja je veznjak Wolfsburga Kevin De Bruyne (23), koji ove sezone igra u odličnoj formi, ali ni madridski Real ne miruje na tržištu gdje sprema ponudu za Edena Hazarda, u koju je uključen i Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Bruynea bi željeli u svojnim redovima vidjeti i Manchester City te Bayern, ali njegov menadžer je izjavio da je PSG u prednosti, te da belgijski reprezentativac vrijedi barem 50 milijuna eura.

Karijeru je počeo u Genku, a 2012. potpisao je za Chelsea. No, u londonskom klubu nisu vjerovali u njega, pa u ga slali po posudbama, a onda je trener Jose Morinho definitivno odlučio riješiti ga se, te je u siječnju 2014. prodan Wolfsburgu za 20 milijuna eura.

BRITAIN SOCCER ENGLISH PREMIER LEAGUE
Real Madrid i ovog ljeta želi biti top-tema prijelaznog roka, pa si je kao glavni cilj odredio dovođenje najboljeg igrača Chelseaja Eden Hazarda (24), a londonskom klubu nudi u zamjenu Velšanina Garetha Balea (25) za kojeg su prije dvije godine Tottenhamu platili 100 milijuna eura, objavili su u utorak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj će transfer teško biti ostvariv, jer Hazard je nedavno produžio ugovor sa Chelseajem do ljeta 2020. godine. Također, trener Chelseaja Jose Mourinho nema namjeru odreći se svog najboljeg igrača, a i Hazard, barem zasad, tvrdi da želi ostati u Londonu.

No, kad u Realu nešto zamisle teško im se oduprijeti i o ovom transferu sigurno će se još puno pričati u narednim mjescima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.