PSG u 87. minuti iz jedanaesterca do pobjede

Foto: fah

Uz puno sreće su nogometaši Paris St. Germaina ostvarili pobjedu u prvom dvoboju 10. kola francuske Ligue 1. S 2-1 su na domaćem terenu svladali Angers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG se bez Messija i Neymara cijelu utakmicu mučio protiv Angersa koji je poveo u 36. minuti golom Fulginija.

U nastavku je PSG preokrenuo rezultat. Tako je prvo Portugalac Danilo Pereira izjednačio u 69. minuti, dok je u 87. minuti dosuđen diskutabilni jedanaesterac za vodeću momčad prvenstva. Mbappe je preuzeo odgovornost te je zabio gol za 2-1 i devetu prvenstvenu pobjedu PSG-a ove sezone (uz jedan poraz).

PSG ima devet bodova plusa u odnosu na drugoplasirani Lens (27-18). Angers je, pak, i dalje visoko na ljestvici. Trenutačno je na četvrtom mjestu sa 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.