Radamel Falcao zadobio potres mozga: Ostao ležati nakon sudara s vratarem Nice

Foto: fah

Napadač francuskog prvoligaša Monaca Kolumbijac Radamel Falcao zadobio je teži potres mozga na sinoćnjoj utakmici kod Nice, te je još uvijek u bolnici, priopćio je klub iz Kneževine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Falcao je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela ostao ležati nakon sudara s vratarem Nice Yoanom Cardinaleom i odmah je prebačen u bolnici. Trener Monaca Leonardo Jardim bio je ogorčen na suca koji nije isključio vratara zbog divljačkog starta.

“Start nad Falcaom je bio brutalan i vratar Nice je morao biti isključen. Išao je s očitom namjerom da onesposobi našeg napadača”, kazao je trener Jardim nakon utakmice koju je njegova momčad izgubila s 0-4.

Monacu je to bio prvi poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva i trenutno je treći na ljestvici Francuske lige, dok je Nica bez poraza vodeća. Falcao (30) se ove sezone vratio u Monaco, odakle je 2014. godine otišao na posudbu prvo u Manchester United, a potom i Chelsea. Zasad se još ne zna koliko će popularni El Tigre biti izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.