Rafael Nadal kao navijač Reala: ‘La Liga je gotova…’

epa08799157 Rafael Nadal of Spain celebrates his victory with a trophy marking his 1,000th win on the main ATP tour following his second round match against Feliciano Lopez of Spain at the Rolex Paris Masters tennis tournament in Paris, France, 04 November 2020. EPA/YOAN VALAT

Jedan od najboljih tenisača svih vremena, Rafael Nadal, veliki je navijač Real Madrida, što nerijetko javno pokazuje. Nadal je, podsjetimo, prije dva dana osvojio novi ATP naslov u Barceloni nakon što je u finalu poslije tri sata i 38 minuta pobijedio Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 6:4, 6:7(6), 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to 87. ATP naslov Nadala, 12. naslov u Barceloni te prva titula ove sezone, iako je već sam finiš travnja. Tijekom meča protiv grčkog tenisača kamere su uspjele uhvatiti jedan zanimljiv detalj između španjolskog tenisača i marokanskog suca Mohameda Lahyanija. Tema nije bio tenis već nogomet.

Naime, marokanski sudac se obratio Nadalu komentiravši remi Reala i Betisa u subotu (0:0) te je upitao španjolskog tenisača je li to veliki kiks Kraljevskog kluba, Nadal se tek kratko nasmijao, popio gutljaj vode i rekao: ”La Liga je gotova.”

No tu nije bio kraj njihovog razgovora, naime, sudac iz Maroka je Nadalu kazao da bi Real trebao dovesti novog napadača, na što je tenisač dodao: “I ne samo napadača.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Real Madrid trenutačno drži drugo mjesto na ljestvici Primere te imaju 71 bod, na trećem mjestu je s istim brojem bodova, ali i utakmicom manje, Barcelona, prvo mjesto drži Atletico Madrid, koji ima 73 osvojena boda, no i Atletico ima utakmicu više u odnosu na katalonski klub, koji se tako prometnuo u glavnog favorita za naslov španjolskog prvaka.

Ako kojim slučajem Real ne uspije u Španjolskoj imat će priliku sve popraviti u Ligi prvaka, s obzirom da su se plasirali u polufinale, gdje će igrati protiv londonskog Chelseaja. Momčad Zinedine Zidanea večeras na svom terenu dočekuje londonsku momčad u prvoj utakmici polufinala ovog natjecanja. Mnogi smatraju da je Real favorit ovog polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.