Raiola otkrio kada će Haaland napustiti Borussiju

epa09064323 Erling Haaland of Borussia Dortmund (R) celebrates with Mahmoud Dahoud after scoring their side's first goal during the UEFA Champions League Round of 16, second leg match between Borussia Dortmund and Sevilla FC in Dortmund, Germany, 09 March 2021. EPA/LARS BARON / POOL

Jedan od najpoznatijih nogometnih agenata Mino Raiola danas je u razgovoru za njemački Sport1 govorio o brojnim nogometnim temama, pa je se tako dotakao i nekih od svojih najvrjednijih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koja je iduća destinacija Erlinga Haalanda ono je što zanima sve ljubitelje nogometa, a njegov agent bio je direktan na to pitanje:

– Velika je šansa da će Haaland otići ovog ljeta. Reći ćemo Borussiji koja je naša ideja, a oni će nama reći svoje ideje. Ali nikakva odluka o budućnosti Erlinga neće biti donesena ove zime. Možda ovo ljeto, možda ljeto poslije. Vidjet ćemo.

– Haaland će napraviti iskorak u karijeri. Bayern, Real, Barcelona, Manchester City – to su veliki klubovi kojima se može pridružiti. Manchester City je osvojio PL pet puta, znatno više od Man Uniteda. Kad smo prešli u Borussiju svi smo znali da će doći do ovog koraka, zaključio je Raiola raspravu o Haalandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o Pogbi rekao je kako ima dosta ponuda, ali sigurno je jedino da neće u Bayern:

– Imamo mnogo ponuda za Pogbu, uključujući prijedlog za produljenje ugovora od Uniteda. Vidjet ćemo što je najbolje za njega. Pogba u Bayernu? Nemoguće – ne daju oni toliko visoke plaće, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.