Rakitić promašio penal protiv Valencije

Sevilla i Valencia odigrali su 0-0 u 24. kolu Primere, a tragičar utakmice ovaj put je Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 63. minuti su domaći imali kazneni udarac, a standardni izvođač ove sezone je hrvatski reprezentativac. Pucao je lagano ulijevo, ali mu je golman obranio nogama. Rakitić je tako ostao na 10 postignutih prvenstvenih golova ove sezone.

Utakmica je završila s 20 igrača na terenu. Valencijin Costa dobio je drugi žuti karton nakon pet minuta 2. poluvremena, a Sevillin Čerišev u sudačkoj nadoknadi.

Ove dvije momčadi susjedi su na tablici s po 32 boda, na sedmom i osmom mjestu su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.