Rakitić svima poslao jasnu poruku: ‘Najveći dio mog srca uvijek je pripadao Hrvatskoj’

Foto: Instagram

Ivanu Rakitiću posljednjih dana nije bilo lako. Mnogo se pričalo o njegovoj budućnosti u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji nakon što je otkazao Zlatku Daliću zbog loše klupske situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon objave fotografije iz djetinjstva, ponovno se oglasio prisjećajući se svoje povijesti u reprezentaciji i poručivši koliko mu ona znači.

“Rođen sam i odrastao u Švicarskoj, tamo sam išao u školu i imao prijatelje, igrao sam pet godina za Švicarsku, ali, najveći dio mog srca uvijek je pripadao Hrvatskoj”, objavio je Ivan Rakitić na Instagram Storyju.

“Zezao sam svoga oca i rekao mu da ću igrati za Švicarsku, ali sam mu potom otkrio istinu i odmah je zaplakao. Moj otac obožava nogomet i sve je napravio samo da gleda mene kako igram. Siguran sam da živim njegov san i vjerujem kako bi moj otac 100% htio biti Ivan Rakitić”, dodao je uz drugu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuo je prekomjeran broj odigranih minuta prošlih sezona, kako u Barceloni tako i u dresu Hrvatske…

“Sindikat je proveo istraživanje među 500 elitnih nogometaša, a među petoricom koja služe kao ogledan primjer pretjeranog igranja naveo je Ivana Rakitića. Rakitić je prošle sezone odigrao 68 utakmica, 14 s reprezentacijom s kojom je proputovao 30 tisuća kilometara.

Međunarodni sindikat upozorava da je Rakitić odigrao 72 posto svojih utakmica bez poštivanja odmora od pet dana među njima. Pet dana nužno je razdoblje kako bi se izbjegli zdravstveni problemi u kratkom i drugom roku”, naveo je veznjak Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.