Rakitić uvjeren: ‘Sevilla može do naslova prvaka’

rakitić
Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (33) vjeruje kako bi sa svojom Sevillom ove sezone mogao osvojiti naslov prvaka Španjolske koji taj klub s juga zemlje čeka 75 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda je ove sezone prilika, ne samo za Sevillu nego također za brojne druge ekipe”, izjavio je Rakitić u razgovoru za ESPN.

” Ne vjerujem da će ove sezone prvak imati 10 ili 15 bodova više od drugoplasirane momčadi. Vjerujem da će ovo biti jako izjednačena sezona u kojoj neće biti velike razlike između prvog i petog ili šestog mjesta”, rekao je Rakitić.

” Sami sebi ne trebamo raditi pritisak jer je on sam po sebi već prisutan. Nadam se da ćemo kao i prošle sezone biti u samom vrhu te se boriti za naslov do kraja”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.