Ranteš: Jedna greška me stajala finala, svijet mi je stao

Foto: snimka zaslona

Snovi o olimpijskom finalu Marina Ranteša ostali su na čekanju, hrvatski BMX biciklist pao je drugoj kvalifikacijskoj vožnji i time ostao bez izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moji dojmovi, ne znam što misliti, nije mi jasno da sam pao na najlakšem triku, ali dešava se svima, pa i meni.

Kako je zadovoljan prvom vožnjom?

– U njoj sam napravio sve što sam isplanirao, ocjene su bile dovoljne za prolazak. U drugoj je bio cilj napraviti identično sve, napraviti jedan trik pred kraj, čisto da dobijem malo više, ali taj pad je sve pokvario. Poslije njega sam napravio trikove koja sam htio sačuvati sutra za finale, ali znao sma da nije dovoljno za dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je konkurencija?

– Jaka, vidi se po meni, jedna mala greška te košta finala. Ovo je veliki doživljaj, ali meni je sad cijeli svijet stao. Za četiri godine je Los Angeles, još sam mlad. Najgora su ova dva sata nakon ovakve vožnje, rekao je Ranteš, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.