Rasprodane ulaznice za utakmicu Vatrenih protiv Slovačke

Trnava, 6.09.2019 - Utakmica 4. kola skupine E kvalifikacija za plasman na nogometni EURO 2020. Slovačka - Hrvatska.Na slici Hrvatski igrači proslavljaju pobjedu.Foto HINA/ Tomislav Pavlek/tp

Ulaznice za posljednji kvalifikacijski susret za EURO 2020. protiv Slovačke, koja će se 16. studenog s početkom u 20.45 igrati na stadionu HNK Rijeka su rasprodane. U prodaju su puštene danas u 12 sati i rasprodane su u rekordnom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni će posljednji kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2020. godine odigrati pred 8.211 navijača, koliki je kapacitet stadiona HNK Rijeka za navedenu utakmicu, a činjenica da je cijeli raspoloživ kontingent ulaznica za navedenu utakmicu rasprodan u jednom danu svjedoči kako će hrvatske reprezentativce u Rijeci dočekati odlična atmosfera.

Uz kvalifikacijsku utakmicu, Vatreni će 19. studenoga na pulskoj Aldo Drosini odigrati prijateljski susret s reprezentacijom Gruzije.

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Gruzije počinje 4. studenog putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica u pretprodaji:
Zapad: 75 kn
Istok: 50 kn
Sjever: 30 kn
Jug: 30 kn

Cijene ulaznica (od 16. studenog):
Zapad: 100 kn
Istok: 70 kn
Sjever: 40 kn
Jug: 40 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.