Razočaravajući derbi na Old Traffordu: Dva Manchestera u ništa…

Foto: fah

Dva Manchestera, Manchester United i Manchester City, odmjerili su snage na Old Traffordu u derbiju 12. kola Premiershipa. Očekivala se velika utakmica, a od svega ostalo je tek jedno veliko ništa ili gotovo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u devedeset minuta utakmice nije bilo pogodaka, pa ni pravih akcija i pravih prilika, tek poneka poluprilika i to je zapravo sve. Razočaravajućih devedeset minuta.

Najbolju šansu propustio je Riyad Mahrez u 35. minuti, kada je De Gea obranio njegov udarac u situaciji jedan na jedan. Nažalost, to je ujedno bilo sve zanimljivo što se događalo u prvih 45 minuta susreta. U drugom poluvremenu, i to na samom početku, dosuđen je jedanaesterac za United, nakon što je Kyle Walker bio neoprezan, ali je VAR na kraju “otkrio” da je bilo zaleđa u akciji nakon koje je dosuđen kazneni udarac za domaće te je Bruno Fernandes ostao uskraćen za priliku da postigne novi pogodak i Unitedu donese vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja susreta momčadi su se smjenjivale u napadu, no pravih, onih stopostotnih, prilika nije bilo te je derbi završen 0:0. Pravedno, ništa – ništa, odnosno više od boda nisu zaslužili ni jedni ni drugi. Tijekom cijelog susreta pokazan je tek jedan žuti karton, i to govori s koliko se žara zapravo igralo.

Foto: fah
Foto: fah

Nakon ove utakmice Mancehster United je sedmi na ljestvici sa 20 bodova, a Manchester City poziciju niže s jednim osvojenim bodom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.