Reakcija Ivice Kostelića na vrijeđanje Janice: Ne znam u čemu je problem, zašto se netko u ime navijača Hajduka barem ne ogradi od takvih napada?

Foto: ivica.kostelic.hr

Ivica Kostelić, brat najbolje hrvatske sportašice Janice Kostelić, progovorio je o napadu na državnu tajnicu zbog “podrške HNS-u”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Već se dulje vremena povlače slične stvari od strane… ne znam jesu li to službeni navijači Hajduka. Ja ne kužim u čemu je fora ako je većina, a vjerujem da je većina Hajdukovih navijača, ako hoćete većina članova Torcide, normalni ljudi. Zbog čega oni ne izoliraju ljude koji rade takve kravale?”, rekao je Ivica za Sportske novosti.

“Teško mi je shvatiti i zašto se netko barem ne ogradi od takvih napada, netko u ime navijača Hajduka. Znam da je sve to teško riješiti, ali ja imam i puno prijatelja navijača Hajduka i to su sasvim normalni ljudi. Ljudi koji vole svoj klub, sport, ali kad takvi huligani predstavljaju ili su na bilo koji način povezani s klubom, a klub ne pokušava tome stati na kraj i svi se izvlače da nisu krivi… “, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.