Reakcije: Miralem Pjanić očekivao težu utakmicu za Juventus, igrači Dinama zadovoljni navijanjem

Foto: fah

Nakon utakmice Dinamo-Juventus pred 25 000 gledatelja na Maksimiru, koja je završila visokom pobjedom gostiju od 4:0, akteri susreta složni su u jednom, Juventus je bio bolji i zaslužno pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o daleko kvalitetnijoj momčadi od pomlađene ekipe iz Maksimira. “Očekivali smo pobjedu, iako znamo da u Ligi prvaka nikada nije lako igrati. Bili smo dobri, kontrolirali smo utakmicu i zasluženo smo pobijedili,” rekao je Miralem Pjanić poslije utakmice pred kamerama Arenasporta.

Zadovoljan je načinom ne koji je Juve krenuo u novu sezonu:  “Imamo u prvenstvu 15 od 18 bodova, u Ligi prvaka četiri boda. Dobro, ima tu još stvari koje možemo popraviti, no, tek je počela sezona, puno je novih igrača koji se trebaju uklopiti. Imamo jaku ekipu, možemo biti još bolji. Dinamo je igrao kod kuće, mi smo očekivali tešku utakmicu, međutim, dali su nam  više prostora kojeg smo mi dobro iskoristili. Nismo im dali šanse i kvalitetnija ekipa je na kraju pobijedila,” poručio je Miralem Pjanić koji je zamijenjen na poluvremenu, nagađa se kako je riječ o ozljedi s obzirom da je travnjak napustio šepajući. Naime, Pjanić je dobio udarac u list, međutim, za utakmicu protiv Empolija trebao bi biti spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice svoje viđenje iste dao je kapetan Antolić, koji tvrdi da su se modri pripremali tri četiri dana jer su znali da im dolazi jedna od najboljih nogometaša Europe. “Dali smo sve od sebe, Juventus nas je probio. Nažalost, rezultat je realan. Dobro smo počeli s dvostrukim blokom, ali nije išlo. Navijači su nas sjajno bodrili od početka. Morat ćemo brzo zaboraviti Juve jer nam stiže Hajduk. Moramo sakupiti glave i krenuti pobjeđivati”, kazao je Antolić.

“Juventus je jedan od boljih klubova na svijetu. Dali smo maksimum, poslušali trenera,  u analizi ćemo vidjeti koliko smo te ideje proveli u djelo. Oni su kvaliteta iznad nas, to nam je bila lekcija za dalje, da mladi dečki vide kakav je nogomet i što ih čeka u budućnosti,” nakon utakmice je rekao Dinamov branič Gordon Schildenfeld, koji je inače bio jedan od suodgovornih za prvi pogodak gostiju.

Schildenfeld je pohvalio navijače i njihov povratak na Maksimir. “To je ono što nam je trebalo. Drugačije je kad su oni tu i kada se navija”, zaključio je Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.