Reakcije nakon poraza Rijeke i iskrene riječi Matjaža Keka: AEK je bio bolji za taj jedan pogodak

Foto: fah

Nogometaši Rijeke, nažalost, poraženi su u 1. kolu Europske lige, na svom travnjaku, na Rujevici, od AEK-a. Poraz od 2:1 je poraz koji govori da su gosti bili za taj jedan pogodak bolji, s čime se slaže i trener hrvatskog prvaka Matjaž Kek, iako je, naravno, moglo i drugačije završiti s obzirom na veliku priliku Rijeke na samom otvaranju utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je AEK bio bolji za jedan gol, čak bih rekao da nismo bili pravi. Niti dovoljno agresivni, gosti su hvatali sve odbijene lopte, dobivali sve duele. I oni su svoje prigode iskoristili.

Iskreno, niti neke moje odluke nisu bile dobre, neke stvari nisu ispale kako sam zamislio. Idemo dalje, nova utakmica nas čeka za tri dana, nemamo puno vremena za razmišljanje o ovom porazu. Ali, baš sam dojma da nam je nešto falilo cijelu utakmicu.

Oni su na kraju imali više igrača u veznoj liniji, pa nismo uspjevali kupiti te odbijance. Livaja nam je radio probleme, a onda je njihov kapetan ostajao sam. Što reći? Kasnili smo u izlasku na loptu, bili loši na odbijenim loptama, a i oba gola dobili iz prekida. Trebali smo biti puno kvalitetniji…”, rekao je slovenski stručnjak na klupi Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek je ponešto rekao i o novim pojačanjima?

“Nova pojačanja? Teško mi je poslije par treninga govoriti o njima, neki su još i nespremni. Ali, tako je to uvijek bilo u Rijeci, tako će biti i dalje. Europa nam brzo dolazi, možda smo trebali ispočetka krenuti s tri vezna igrača, a onda mijenjati ritam. To je nogomet, nekad pogodite s takvim stvarima, a nekada ne.

No, ostajem pri tome da nismo bili pravi. Niti dovoljno agresivni, a AEK je to znao iskoristiti. Mavrias? Razmišljao sam i o njemu, ali on pet mjeseci nije igrao. Iscrpila ga je utakmica s Cibalijom. Tu se uvijek kockate. Igrači su htjeli, borili se, dali sve od sebe, ali AEK je bio bolji za taj jedan gol”, ponovio je i završio je Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.