Riječani poslije novog poraza na Rujevici postali svjesni svojih slabosti, no, ne predaju se…

Foto: fah

Igrači Rijeke nakon poraza od AEK-a na Rujevici (2:1) ako do tada nisu bili postali su svjesni svojih sve većih slabosti. Nije ovo Rijeka kakvu smo gledali prošle sezone, sasvim razumljivo, ne možete rasprodati najbolje igrače i očekivati da se ništa neće promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je utakmicu vidio Marko Vešović, po mnogima najbolji nogometaš Rijeke u ovom trenutku?

“Što reći? Igrači AEK-a pokupili su sve odbijene lopte, tu nismo bili dovoljno odlučni. Velike probleme radio nam je Livaja, svaka lopta u prvom poluvremenu išla je na njega. On bi ju sačuvao, a suigrači bi mu se onda priključivali. Realno, prema viđenome trebalo je biti 1:1, ali to je nogomet. Lopta ponekad na prašta, a naši su suparnici iskoristili naše greške.

Nažalost, porazom smo otvorili Europsku ligu. Mislim kako smo imali i svoje prigode, čim bi smirili loptu došli bi do šanse, ali nismo bili dovoljno konkretni. AEK je imao kontrolu lopte, drugi gol smo primili iz prekida. Realno, trebalo je biti 1:1.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Bradarić bio je iskren te je priznao gostima da su bili bolji.

“AEK je bio bolji, na tome im čestitam. Ostaje žal za izgubljenom utakmicom, pogotovo što smo se uspjeli vratiti nakon njihove prednosti. Čak smo dobro i krenuli u nastavak, ali još smo jednom vidjeli kako Europa ne prašta pogreške. To smo osjetili već u puno europskih utakmica, ipak je ovo puno veći nivo od HNL-a, na to se moramo priviknuti.

Ipak, idemo dalje uzdignute glave. Puno je još utakmica ispred nas, ovo je bila samo jedna u nizu. Skupit ćemo se, izvući pouke i napraviti analize. Kao što smo rekli, mi ćemo se sa svima u skupini potući, ima još dovoljno utakmica do kraja. Ali, moramo i pronaći igru koja nas je krasila prošle sezone.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratku izjavu nakon utakmice i poraza dao je Dario Župarić.

“Njihovi napadači su dobro radili, puno se kretali, ali ni mi im nismo davali puno prostora. Primili smo dva gola iz prekida, oni su nam zabijali iz kornera i slobodnjaka. Ali, mislim da mi u obrani nismo bili loši, ništa lošije nismo stajali nego oni. AEK nam iz igre nije stvorio ništa konkretno” .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.