Real grca u dugovima a poslali su najveću ponudu u svojoj povijesti za jednog igrača…

Foto: fah

Kroz cijelu svoju bogatu povijest Real je u više navrata rušio rekorde, dovodili su Zinedine Zidanea iz Juventusa, koji je tada plaćen nevjerojatnih 77 milijuna eura, no nisu Kraljevi tih vremena imali problema s dugovima, s kojima se sada suočavaju, a zbog čega Florentino Perez forsira tzv. Superligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je rekord postavio i kada je doveo Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda 2009. godine, Portugalac je na Santiago Bernabeu stigao za 94 milijuna eura, četiri godine nakon toga došao je Gareth Bale, koji je stigao odakle i Luka Modrić, iz Tottenhama, koštao je 101 milijun eura. Eden Hazard je prije dvije godine koštao 115 milijuna eura, no ovog ljeta nadmašili su sami sebe.

Naime, poslali su PSG-u najveću ponudu u svojoj povijesti za jednog igrača, koja tome unatoč vjerojatno neće biti dovoljna. Real želi francuskog reprezentativca Kyliana Mbappea, PSG ga ne želi pustiti za sumu koju je madridski klub ponudio. Kako navodi Realu bliska Marca Kraljevski klub je za Kyliana Mbappea ponudio PSG-u 170 milijuna eura plus 10 milijuna eventualnih bonusa. S takvom ponudom Real je stigao do iznosa koji je pariški klub izdvojio za Mbappea kada je spomenuti nogometaš došao iz Monaca u Pariz.

PSG za Mbappea navodno traži 222 milijuna eura, 40 milijuna eura više te je teško očekivati da će doći do dogovora. Nakon ždrijeba grupne faze Lige prvaka Nasser Al-Khelaifi je jasno poručio da Mbappe nije na prodaju te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naša pozicija je jasna, ništa se nije promijenilo, sve će ostati isto. Nećemo ništa promijeniti”, rekao je prvi čovjek PSG-a.

Podsjetimo, Mbappe ulazi u posljednju godinu ugovora s pariškim klubom te se upravo zbog toga nadaju u Madridu da neće doći do dogovora o produljenju suradnje, odnosno da će Mbappea sljedećeg ljeta dobiti besplatno.

Najveći transfer u nogometnoj povijesti je prelazak iz Barcelone Neymara baš u PSG za 222 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.