Real nadigrao Alaves, asistencija odličnog Modrića

Foto: Twitter

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je asistent za drugi pogodak madridskog Reala koji je s 4:1 u gostima nadigrao Alaves u 1. kolu španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, on je u 53. minuti ubacio s desne strane na prvu vratnicu gdje je utrčao Nacho i ispružio nogu kojom je proslijedio loptu u mrežu.

Luka Modrić je igrao do 88. minute kada ga je zamijenio Marco Asensio.

Ante Budimir igrao je do 72. minute za Osasunu koja je na svom terenu igrala 0-0 s Espanyolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.