U Realu želi završiti karijeru: Luka Modrić odbio čudesnu ponudu iz Kine?

Foto: fah

Najbolji hrvatski nogometaš i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, trenutačno igrač i zvijezda Reala, produžio je, kako smo već pisali, ugovor s kraljevskim klubom sve do 2020. godine i Europskog prvenstva, kada će Luka imati 35 godina i vjerojatno završiti bogatu nogometnu karijeru. Modrić će prema novom ugovoru godišnje zarađivati oko 7-8 milijuna eura. Pristojna suma, složit ćete se?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi španjolska Marca, tiražni medij vrlo blizak Realu, 31-godišnji Luka Modrić prije potpisa ugovora odbio je bogatu ponudu iz Kine. Navodno se radilo o svoti od koje se vrti u glavi, dvostruko većoj od one koju je Real osigurao hrvatskom reprezentativcu uoči potpisivanja ugovora. No, Luka nije želio ni čuti.

Neimenovani kineski klub želio je Modrića. Prva ponuda je bila 15 milijuna eura po sezoni, uz ugovor na četiri godine, prije nego što je igrač potpisao ugovor s Realom ponuda je iznosila 20 milijuna eura”, barata nevjerojatnim brojkama španjolska Marca.

Najbolji hrvatski nogometaš već četiri godine uspješno igra u Realu, u tom je razdoblju u dva navrata kraljevski klub postao pobjednik Lige prvaka. Modrić je zapravo bio važan kotačić u svim Realovim uspjesima, pa i u europskim naslovima. Trenutno se Luka oporavlja od nezgodne ozljede zbog koje bi mogao propustiti i derbi skupine kvalifikacija za SP između Hrvatske i Islanda na Maksimiru, koja će se, nažalost, ponovno igrati bez publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je kako bivši igrač Dinama, Zrinjskog, zaprešićkog Intera i Tottenhama želi i dalje igrati ozbiljan nogomet u Europi, osvajati naslove i u Realu završiti bogatu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.