Rebić nakon pet mjeseci zabio za Milan

rebić
Foto: fah

AC Milan odigrao je u Austriji prijateljsku utakmicu s Wolfsbergerom i pobijedio s 5:0, a strijelac drugog pogotka bio je Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanezi su poveli pogotkom Leaoa u 39. minuti, a dvije minute kasnije Rebić je na asistenciju Adlija povisio na 2:0. Bio je to njegov prvi gol za Mlan nakon petomjesečnog posta. U drugom poluvremenu talijanska momčad postigla je još tri pogotka za konačnih 5:0.

Bivši hrvatski reprezentativac igrao je na poziciji centralnog napača, a zamijenjen je u 61. minuti, kad je trener Pioli uveo više rezervnih igrača, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.