Vrsaljko ispao s Olympiacosom

epa09872618 Sime Vrsaljko (L) of Atletico Madrid in action against Bernardo Silva (R) of Manchester City during the UEFA Champions League quarter final, first leg soccer match between Manchester City and Atletico Madrid in Manchester, Britain, 05 April 2022. EPA/PETER POWELL

Hrvatski branič Petar Mamić odigrao je svih 90 minuta za litvanskog prvaka Žalgiris koji se 2-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Malmoa plasirao u treće pretkolo Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žalgiris je uspjehom u Švedskoj potvrdio 1-0 pobjedu iz prve utakmice na svom terenu, a Josip Tadić je ostao na klupi “zelenih” iz Vilniusa.

Sljedeći suparnik Žalgirisu bit će norveški Bodo/Glimt koji je s čak 8-0 svladao Linfield iz Sjeverne Irske.

Šime Vrsaljko odigrao je čitavu za Olympiacos koji je izgubio s uvjerljivih 0-4 na svom terenu od Maccabija iz Haife te se tako vrlo rano oprostio od Lige prvaka, jer je prvi dvoboj ovih suparnika okončan bez pobjednika 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Santini ušao je u igru u 78. minuti za Zurich koji je nakon produžetka ispao od Karabaha. Nakon 90 minuta bilo je 2-1 za Zurich, no kazahstanski je prvak u dodatnih pola sata poravnao na 2-2 i plasirao se dalje jer je u prvoj utakmici slavio sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.