Remi Danske i Engleske u Frankfurtu

epa11426016 Goalkeeper Jordan Pickford of England makes a save during the UEFA EURO 2024 group C match between Denmark and England, in Frankfurt Main, Germany, 20 June 2024. EPA/FILIP SINGER

U susretu drugog kola skupine C Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj u Frankfurtu su Danska i Engleska odigrali 1:1. Ranije danas identičnim rezultatom završio je dvoboj Slovenije i Srbije koja je u šokantnoj završnici do boda stigla u petoj minuti sučeve nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Poveli su Englezi za koje je u 18. minuti zabio Harry Kane, a bod Dancima donio je Morten Hjulmand golom u 34. minuti.

Englezi i Danci su borbenošću doslovce preorali kišom natopljen travnjak u Frankfurtu, a njihov dvoboj je završio podjelom bodova, što znači da nakon trećeg remija u četiri utakmice ove skupine ništa nije riješeno i sve momčadi imaju šanse za prolazak.

Englezi mogu biti zadovoljniji jer vode u skupini s četiri boda, a Danci su ipak pružili dovoljno da napuste travnjak neporaženi, dok je na momente impresionirala njihova količina trke. Utakmica će se pamtiti i po ogromnom broju udaraca izvan šesnaesterca, od kojih je ušao onaj Hjulmandov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.