Remi Liverpoola i Tottenhama, velika prilika za City

Foto: fah

Derbi 36. kola engleskog nogometnog prvenstva između Liverpoola i Tottenham Hotspura odigran na Anfieldu okončan je remijem 1-1 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je s ovim bodom preuzeo vrh ljestvice, sada ima 83 boda, kao i Manchester City, ali uz jedan gol bolju razliku pogodaka. No, City je odigrao susret manje te će u nedjelju imati priliku pobjedom na svom terenu protiv Newcastle Uniteda odvojiti se na tri boda prednosti.

Tottenham je, pak, ostao peti sa 62 boda, jednim manje uz utakmicu više od svog velikog rivala Arsenala, koji će u nedjelju ugostiti Leeds United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.